velimattitanhuva

Ana-Logiaa vai analogiaa?

Julkaistaan nyt sitten omassa blogissa, kun tuntuu sensuuri olevan kovin herkässä...

Ana kyseli blogissaan, että:"miksi suomalainen joutuu poliittisen  väkivallan uhriksi?".

Jimi joutui poliittisen väkivallan uhriksi, koska Jesse ei huutanut tappopotkua tehdessään globaaleja taikasanoja :"allahu akbar".


Edellä mainitulla taikasanalla väkivallan tekijä sanoutuu irti edustamastaan uskonnosta/järjestöstä. Jessekään ei olisi edustanut PVL -järjestöään, vaan olisi ollut yksittäitapaus, joka ei edustaisi aitoa, rauhanomaista natsiliikettä vaan väkivaltaista äärisiipeä. Eihän kaikki natsit suinkaan potki ohikulkevia?
 

Eihän ne natsit mihinkään katoa, vaikka PVL kiellettäisiin Suomessa. Toiminta jatkuu vain samankaltaisena kuin vasemmistoanarkisteilla tai sillä, lähinnä maahanmuuttajista koostuvasta, "löyhällä, satunnaisia ohikulkijoita ryöstelevällä/pahoinpitelevällä kaveriporukalla".


Eilisessä YLE:n uutisoinnissa kerrottiin syytetyn hyökänneen sivullisen kimppuun. Minusta Jimi ei ollut mikään sivullinen tai satunnainen ohikulkija, vaan konfliktin toinen osapuoli. Asennemuokkausta?

Jimin kannanotto oli rohkea. Minä en uskaltaisi tehdä vastaavaa, vaikka monesti mieleni olisi tehnytkin. Kaikilla ihmisillä tulisi olla oikeus ilmaista mielipiteensä ilman väkivallan uhkaa. Myös Jimin olisi pitänyt saada nauttia tästä koskemattomuudesta.


Viranomainen on vaikeassa asemassa, mikäli se aikoo rajoittaa yhdistymisvapautta. Olisiko aiheellista kieltää myös uskonnolliset liikkeet, jotka pyrkivät muuttamaan nykyistä yhteiskuntajärjestelmäämme toisenlaiseksi? Miten kommunismi eroaa kansallissosialismista? Pitäiskö myös kommunistien yhdistyminen kieltää?

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Hyvä että et masentunut Anan banneista :)

Tuolla surullisella tapauksella ratsastaminen vetää sitä harrastavat [vasurit(?)] samalle tasolle PVL:n kanssa - alle. Nähdään vain oma nenä.

Olen monesti hullussa nuoruudessani paukuttanut naapuria pataan ja ollut yhtälailla monesti saamapuolellakin. Joka ainoa kerta joku olisi voinut kaatua ja kuolla - ei politiikkaan, vihapuheeseen, ääriajatteluun eikä rasisimiin vaan tyhmyyteen. Toinen tyhmä aukoo päätä ja toinen vielä tyhmempi lyö.

Näin niitä nuoria miehiä on kuollut suomen suvessa mailman sivu.
Tytöt on fiksumpia - yleensä.

Toimituksen poiminnat